Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Tidningsförsäljarens drömkund

22 Feb , 2021, 22.48 Clara Lindqvist

 

Den här veckan har jag sportlov och jag och Jannecke beslöt oss för att gå på snöskorstur och vi gick till posthuset vid allmänna bryggan på Simsalö. Och alltså…. när jag öppnar postlådan och kollar vilken post som är till vår familj så inser jag att alla tidningar i lådan är mina!!! Jag plockade upp den ena tidningen efter den andra och Jannecke konstaterade att jag helt klart är tidningsförsäljarens dröm.

Men helt på riktigt, hur är det möjligt att jag har lyckats beställa alla dessa tidningar?? I morgon vet jag en som skall avbeställa några=)

Jag kommer ihåg att jag tyckt att det är så lång väg till posthuset men nu när jag skall ha mina 10 000 steg per dag så är jag faktiskt tacksam att posthuset ligger ca 1500 steg bort så att jag åtminstone får ihop 3000 steg de dagar jag är hemma.

Och just idag var snöskor det absolut bästa fortskaffningsmedlet. Så halt som det var överallt. Med bara skor var det helt livsfarligt och skidor gick inte heller men snöskorna fungerade bra på den hala skaren.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *