Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Mitt månadspyssel

30 Sep , 2021, 21.54 Clara Lindqvist

 

Den sista varje månad sitter jag alltid och pysslar. Det var för några år sedan jag hittade en tom väggkalender och kom på att varje månad göra min egen sk, moodboard. Jag klipper bilder ur tidningar och komponerar ihop dem till den månadens känsla. Lite sådant jag tycker om att göra den månaden och också sådant jag skulle vilja göra. Så tänker jag att när jag ser bilden där alla dagar på väggen så påminns jag om vad jag skulle vilja göra och kanske på det sättet så blir det gjort. Om inte förr så senare.

Juli månad hade jag alltså tänkt mig att jag skulle jobba med min trädgård men också sitta ner och njuta, ibland bara på en bänk och ibland i de bekväma solstolarna och så lite simning och hav och lite gott att äta.

Och i verkligheten låg jag på sjukhus eller i min säng, kunde knappt gå och kasta upp allt jag åt….så den månaden blev inte som jag tänkt.

Augusti

och sen september. De månaderna har blivit som jag tänkt och har provat på en hel del nya svamprecept.

Och sedan kvällens arbete. I oktober skall jag njuta av alla fina färger, lite renovera, börja yoga igen, läsa massor, vila, plocka svamp och tillreda dem. Riktigt bra plan för oktober, återstår att se hur det blir.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *