Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Tack och hej

31 Dec , 2021, 17.26 Clara Lindqvist

 

Nu har jag skrivit bloggen Året runt på Simsalö sedan januari 2016 och det är dags att ta en paus. Ideén till att skriva bloggen kom från alla de frågor jag alltid fick om vårt boende och ibland kändes det svårt att förklara hur det riktigt är att bo året om i skärgården. Därför tänkte jag att en blogg kanske skulle vara en god idé att prova på. Mycket av vårt dagliga liv bestäms av vädret och man måste alltid på något sätt ha det i åtanke. Men otroligt mycket har förändrats bara på de 26 år som jag bott på Simsalö och det kommer det säkert att fortsätta göra. Hela corona pandemin har medfört ett annat sätt att se på arbete och många är det som distansarbetar från skärgården i dag.

Om man ännu kunde få planläggningen och statliga instanser att se mer positivt på boendet i skärgården, så tycker jag att framtiden för skärgården ser positiv och intressant ut. Det finns otaliga möjligheter till utveckling men man måste kunna göra det möjligt.

Jag har alltid tyckt om att skriva så det har varit spännande att faktiskt vara lite tvungen att skriva varje vecka. Underligt nog så har det för det mesta funnits något att skriva om.

Detta blir min sista blogg för denna gång om året runt på Simsalö ;om vårt Risubacka och gemenskapen här på Simsalö. Sedan ser jag ifall jag hittar ny inspiration till att fortsätta på något sätt.

Så tusen tack för alla ni som följt med bloggen dessa år och som kommenterat, kommit och pratat och gett förslag. Tack, tack, tack

och ett Gott Nytt År 2022

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *