Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Våra katter växer till sig

22 Oct , 2020, 22.07 Clara Lindqvist

 

Våra katter Kalle och Fia blir modigare och modigare och upptäcker världen omkring sig och det är spännande att följa med när de tar sig an sin omgivning.Det tog lång tid före de vågade sig ner till stranden men nu galopperar de hela vägen ner.

Kalle tycker att vattnet är ett spännande element och när jag gick på morgondopp så kom han modigt efter mig i vattnet. Sedan tittade han ner på sina tassar i vattnet och sprang tillbaka. Morgondopp är sen inte heller i i Kalles smak. Men allt kan man ju prova, sedan vet man.

Det är helt otroligt svårt att få en skarp bild av Kalle eller Fia, de rör på sig hela tiden.

Fia tyckte det var mycket spännande att yoga tillsammans med mig och hon var med hela tiden.

Hon spände ögonen på läsplattan där yogainstruktören Hanna Thelander berättade vad vi skulle göra och vad alla positioner heter.

Jag tyckte ekens blad var så fina och tog in några kvistar som en fin inredningsdetalj. Men ack! Ljudet av löv som prasslar var underbar musik för Kalle och Fia och den fina höstkvisten klarade sig några timmar, sedan var det kala kvistar kvar. Men löven de åker omkring som i den värsta storm ännu många, många dagar. Bäst som vi sitter och tittar på Tv så hittar Fia ett löv någonstans och så blir det en vild dans genom hela vardagsrummet.Tänk så roligt ett prasslande löv kan vara.

Idag hade jag en utbildning som jag följde med hemifrån.Elevvårdens struktur och samarbetet med barnskyddet tyckte Kalle var ett bra tema och han följde noga med utbildarens alla rörelser. Han hade helt tydligt egna åsikter och han knackade på skärmen. Men matte lät inte honom gå med i föreläsningen.

Och kaffe!!! Vilken underbar dryck.

Det är så underbart med kattungar, fullständig underhållning och livligt sällskap från morgon till kväll. Och lika snabbt blir de två yrbollarna trötta och somnar som på en given signal. När jag lagt mig på kvällen i min säng,så hör jag små tassande steg, ett skutt och en varm och underbart mjuk boll som spinner vid mitt öra och sedan lägger sig förnöjsamt ner. Lycka!

Läs också

2 kommentarer

  1. Lotti skriver:

    Underbart att du /ni fått katter i huset igen. En sann lycka förstår jag🐾🐱❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *