Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Vacker höstdag

12 Oct , 2020, 21.21 Clara Lindqvist

 

Just nu är det otroligt vackert, jag går omkring här på Risubacka och stannar upp alltid emellanåt och beundrar de vackra färgerna och skärpan i luften.

Växthusets Mårbacka pelargoner är ännu jättefina. Snart skall jag lägga in dem i vår bastu så att jag ännu nästa sommar skall kunna njuta av dem. Vi har inte ännu en källare så därför måste jag lägga dem i bastun men det har fungerat bra i några år. Sen klipper jag ner dem i februari ungefär och efter det börjar jag vattna dem.

Växthuset ger ännu många tomater och vad de är goda!

Jag läste nånstans att man skall lägga med ruttna äpplen, då mognar tomaterna snabbare och det har fungerat bra. Jag har också fått massor av chili, måste bara komma på ett bra sätt att torka dem.

Kalle sprang ivrigt efter mig där jag pysslade med trädgårdsskötsel. Lite roligt att han är så sällskapssjuk.Han fångade duktigt olika sorts kryp, i väntan på de större bytena.

Och är det ju otroligt spännande att sitta på en sten och följa med vad som händer i vattnet. För en liten katt är livet ett enda stort under med nya saker att upptäcka alla dagar.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *