Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Några fördelar med att bo på Simsalö i augusti

20 Aug , 2020, 21.16 Clara Lindqvist

 

Att vakna kl.5.50 på morgonen och kunna tassa ner till stranden och ta sig ett morgondopp i ett John Bauer sagolandskap. Just idag steg ångan upp från havet och eftersom ingen annan i vår familj är uppe så tidigt, så vågar jag mig inte på någon lång simtur utan jag brukar bara ta mig ett dopp. Men stämningen idag morse var helt magisk och vattnet varmt så jag tog mig en ordentlig simtur. Tills jag insåg att jag ju är helt ensam och då simmade jag snabb som en vessla tillbaka till stranden.

Att få sitta på turbåten i all sköns ro och lacka naglarna, lyssna på poddar, kolla att jag säkert har allt med( även om det är lite sent då jag redan sitter på båten), läsa mail, facebook, instagram , snappa eller sen bara sitta och njuta.

Att på hemvägen plocka maten längs med vägen hem. Det finns otroligt mycket svamp längs med vägen på Simsalö så det är bara att ta för sig av det som ingen ännu plockat.

Att väl hemma kunna sitta och njuta av solens sista strålar, göra lite jobbsaker, skriva,läsa eller bara sitta och njuta av utsikten och detta underbara sensommarväder.

På söndagkvällar är det extra härligt att sitta och njuta när de flesta packar sina pinaler för att åka in till stan och en ny arbetsvecka. Det behöver inte jag=)

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *