Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Vinter i skärgården: skidning!!!

18 Feb , 2018, 11.30 Clara Lindqvist

 

Nu är det fint vinterväder och isarna börjar hålla så att många vågar sig ut på isen för att skida, gå eller åka snöskoter.

Vi satt och åt gott morgonmål och tittade på allt som hände på isen och på vem som rörde sig vart. Riktigt intressant eftersom det ganska länge har varit lugnt och tyst och inte många rört sig här i våra knutar. Men nu börjar det bli fart på folk och roligt att följa med vad som händer.

Vi lyckades också bonga in en snöskotersafari som var ute och njöt av det fina föret och vädret. Kan tänka mig att det är spännande för turister att få komma ut och åka skoter på isen, säkert en upplevelese som heter duga. Och bra att det äntligen blir lite bättre före så att fler kan röra sig på isen. Att skärgården kan bjuda på fler fina upplevelser på isen.

Så efter att jag och Jöje suttit och tittat på skidning hela dan for jag ut på isen och skidade. Inte helt det bästa föret, ganska mycket vatten då isen håller på sjunker eftersom det ligger så mycket snö på den tunna isen. Men på sina ställen gick det bra och jag tror det blir bättre hela tiden eftersom de lovat kallt hela veckan.

Men en sån känsla att vara ensam ute på Simsalöfjärden och skida, helt tyst och vita vidder runtomkring. Så idag skall jag nog ut och skida igen, bäst att Gripa dagen!

Läs också

2 kommentarer

  1. Det ser ljuvligt ut! NJUT! ⛷🏂🎿🎣 skriver:

    Reingard Dirks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *