Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Tack för kyssarna

23 Mar , 2021, 21.38 Clara Lindqvist

 

Jag lyckades övertala Emil att komma hem och hjälpa mamma att klara av ett Live event via nätet. Lite nervöst att ha föräldramöte på distans så därför kändes det tryggare med back up av Emil. Men jag hade ju glömt att meddela åt Pörtö line att vi blir två. Så när vi kom ner till Gumbo var vi fem som skulle åka och de får bara ta fyra.

Så Emil och jag erbjöd oss att gå hem och så kunde Andres chauffören köra de andra först och sedan plocka upp oss. För det var ju ett fantastiskt väder och det är en helt torr yta på isen , så att promenera hemåt gick utmärkt. Vi mötte några modiga som var ute och gå eller ute och skida i den vackra vinter solnedgången.

Men det är nog bara på vägen som man vågar röra sig, att helt var som helst kan man inte gå. Och vid sunden kan man redan se hur det börjar öppna sig och det öppna stället blir större för var dag.

Mötet skulle börja 17.45 och 17.20 började jag ren bli orolig och såg framför mig hur jag blir tvungen att starta föräldramötet från isen…

Men nej, jag var orolig i onödan. Andres plockade upp oss och så flög vi hem.

När vi kom till vår hemstrand stod Kim från Borgå där och väntade. Han hade kommit med den första skjutsen från Gumbo men ville bjuda oss på läckerheter från Borgå före han skulle promenera över till andra sidan Simsalö. Andres, Emil och jag åt alla två per man och sedan sprang jag upp till huset för att hinna ha mitt möte i tid. Halvvägs vände jag mig om och skrek så det ekade över hela viken:

Tack för kyssarna! ! !

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *