Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Närturism en solig sommardag

28 Jul , 2020, 22.50 Clara Lindqvist

 

På måndagen var det överraskande fint väder och istället för att rensa i trädgårdslandet, klippa vissnade rosor, måla gäststugan eller annat som behöver göras här hemma så tog vi en tur till Norrkulla caféet Seasong. Det var en härlig varm sommardag, så vi passade på att njuta eftersom de fina dagarna denna sommar så småningom börjar vara räknade. Och om det är något man borde ta med sig från denna Corona tid så är det att man inte alltid behöver resa så långt för att uppleva fina saker.

Upplevelser lurar bakom knuten bara man tillåter sig själv att se även små saker. Och att det räcker med att man blir berörd, vad än det kan vara. Jag kan nog bland tycka att jag sett Sibbo skärgård till lust och leda men nix. Gång på gång kan jag ändå bli helt hänförd , som denna gång av att sitta på en varm sommarsten och känner solen värma. Och vilken utsikt.

Och inte vet jag om det var utsikten, solen, sällskapet eller om kaffet faktiskt var ovanligt gott, för det var det. Gick in och frågade vad det var för sort. Pauligs Juhla Mokka. Hm, inte vad jag väntat mig. Men hur somhelst, jättegott och god laxsmörgås. Kan hända att allt skulle ha smakat värre i ösregn men det vet jag ju inte.

Vi tog ännu en promenad längs med stranden och lät mig själv njuta av att inte ha bråttom någonstans, behöver absolut inte skynda mig hem. Har egentligen all tid i världen att bara strosa omkring. Härligt!

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *