Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Härligt med en regnig dag

11 Jul , 2020, 21.28 Clara Lindqvist

 

Aftonrodnad, vacker natt men sedan var dagen allt annat. Regn, regn och åter regn. Men det är ju så att det egentligen ganska skönt med en regnig dag. Man behöver inte

  • klippa gräset
  • måla gäststugan
  • riva ogräs
  • tvätta båtbottnet
  • gå ut överhuvudtaget

Städa huset gjorde jag igår, så vad kan man göra en sådan här härligt regnig dag?


Man kan äntligen se på filmer man tänkt se men inte haft tid, lacka naglarna, läsa böcker, planera för ett bättre och hälsosammare liv osv osv. Jag fastnade fullständigt för Sjölyckan så låg hela dagen i soffan och tittade på hela säsong 1. Urskönt med en dag då man gör ingenting utan bara drischar. Ljuvligt.

Tur nog så var Jöje på samma slöa linje, annars skulle det ha varit svårt att slöa i soffan hela dagen. När det senaste om Formel 1 var läst så gjorde han mig sällskap i att titta på Sjölyckan. Vi hade till och med färdig mat i kylskåpet så det var bara att värma och så raskt tillbaka till soffan.

Fast när man inser att man gått 29 steg och klockan är halv fyra…. Då blir det en aning svårt att nå upp till 10 000 steg per dag, en utmaning som jag antagit. Så gick faktiskt ut en sväng men turligt nog kom det en skur till på kvällen så kunde kasta mig i soffan och ta itu med säsong 2 av Sjölyckan. Helt fantastiskt att ha en fullständigt kravlös dag. Bara slöat.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *