Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

He va trångt och he va fullt

7 Jul , 2020, 22.24 Clara Lindqvist

 

Idag hade vi Otto pråmen på besök vid Simsalö bryggan. Roskn’roll erbjuder skärgårdsborna en möjlighet att bli av med allt möjligt skräp.Det är en av sommarens höjdpunkter då man både blir av med skrot men även kan hitta riktiga skatter på samma gång.

Jag vet inte hur många år som Otto pråmen har åkt omkring och samlat upp skräp i skärgården men nog är det åtminstone ca 10 år och helt otroligt hur mycket skräp det finns. Pråmen blir alltid helt full.

Samtidigt står man och pratar och idag var det en som sa att nu är det precis som en tant här i skärgården svarade när man frågade hur det hade varit på ett bröllop ; då svarade hon ” he va trångt, he va fullt och he gick städa till ” mycket bra uttryck för hur det var vid Simsalö bryggan idag.

Jesper hade passat på och bakat rabarberpaj och så fick man kaffe till. Mycket uppskattat.

Min familj tycker det varit lyckat om jag släpat hem mindre saker än vad vi för bort. Alla år är det inte så men i år lyckades jag inte släpa hem fullt så mycket som tidigare. Men fina saker hittade jag.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *