Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Att ta vara på sommaren, när den visar sig.

11 Jul , 2019, 10.21 Clara Lindqvist

 

Den här sommaren gäller det att ta vara på varje solstråle som man kan, såå kallt och regnigt har det varit och kommer tydligen att vara… Jöje och jag åkte direkt på morgonen och hämtade våra nya fina stolar för bryggan. Det är stolar tillverkade av en lokal ung snickare, Rasmus Skogman och vi är verkligen nöjda med vårt inköp. www.rasmussnickeri.wordpress.com/

Så fort som bara möjligt kokade jag kaffe, stekte årets första kantareller och vips ner till bryggan för att njuta av värmen,ljuset och de underbart bekväma och vackra stolarna.

Och när jag nu var igång så dukade jag ute även för middagen som otroligt nog kunde grillas. Endera har det varit varning för skogsbrand eller sedan ösregn. Men idag klickade allt.

På kvällen bjöd ännu Babsan på blåbärspaj på andra sidan Simsalö, bakad på riktig bulladeg=)

Så där satt vi sedan ännu och njöt av denna dags sista varma solstrålar och förbättrade världen. Roligt också att för en gångs skulle se något annat vid stranden än vitkindade gäss.

De senaste veckorna har man verkligen fått njuta av helt annat väder så den här dagen kändes som en ynnest som man inte ville missa en enda minut av.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *