Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Simsalödagen 2019

7 Jul , 2019, 19.47 Clara Lindqvist

 

Årets Simsalödag hade inte vädret på sin sida. Där ser man, hur man än kollar alla möjliga väderleksprognoser så kan det ändå slå helt fel. Vi började med lugnt och bra väder och alla satte upp sitt försäljningsstånd men ungefär kl.12 så bara öste det ner. Vi fick öppna dörrarna till brandkårslidret och åkte hem för att hämta parasoll.

Sedan var det bara att fortsätta att steka våfflor och våfflorna gick bra åt, trots regnet och vi fick mycket bra feedback för våfflorna. Vi har stekt våfflor på Simsalödagen så länge jag kan minnas, lämplig produkt för en sådan dag.

Den blå brickan under bordet skulle jag ha kunnat sälja flere gånger. Det är en Ikea bricka som min väninna Nilla en gång för länge sedan gett åt mig. Den är av plåt och därför perfekt till att ha våffeljärnen på. Nu hade jag tagit ”fel” våffeljärn med mig så därför fick brickan denna gång ligga under bordet. Men under alla år som jag haft brickan med mig på Simsalödagen så tror jag att ca 30 personer frågat vad den brickan kostar=) Men den är inte till salu!

 

Klädseln för dagen var regnställ av olika slag.

Men så småningom tittade solen fram och Simsalödagen kunde fortsätta traditionellt.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *