Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Vintersportdag och lite vår i luften

10 Mar , 2019, 19.45 Clara Lindqvist

 

Vädret är otroligt omväxlande och det är svårt att planera då man aldrig rktigt vet hurudant vädret skall bli. Vägen ut till Simsalö byter skepnad titt som tätt så det är svårt när folk frågar hur föret är. Man kan bara svara hur det är just i dag. Och idag skrek måsarna så att det kändes som att våren nog är på väg. Men denhär veckan har det varit ömsom glashalt, snöstorm,regn och sedan solsken som idag.

Det var rätt många ute på isen idag och det gäller att passa på nu. Dessutom var det helt perfekt väder för att promenera: det har snöat lite så det fäster bra och är inte alls halt men samtidigt inte för mycket snö så att det är tungt att gå utan faktiskt helt perfekt väder för att gå på isen. Men det börjar ju bli svagt på många ställen så bra att kolla var man kan gå.

Vi höll oss rätt nära Gumbo så det var nog ingen fara alls.

Annars är det inget problem att röra sig på isen men Kakusteinssundet rör på sig och det ser olika ut alla dagar. Men det blev en kort issäsong i år, inte många dagar man kunnat njuta av fina isdagar som idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *