Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

is,menföre,Okategoriserade

Bättre före på isen än i stan=)

29 Jan , 2019, 20.35 Clara Lindqvist

 

 

Nu har det snöat och snöat och det börjar bli verkligt dåligt före på isen. Om man åker med snöskoter får man nog vara beredd på att det är väldigt vått på många ställen och risken att köra fast är just nu stor. Och det är inget vidare att köra fast i snön just nu, då hamnar man att gå hem i vattenblandad snö…..

 

Men vi har ju svävaren!! Den fungerar just nu bra och det gick faktiskt bättte med svävaren på isen där den svävade över snösörjan än att köra bil inne i stan… Det var mer eller mindre katastrof, åtminstone på Unionsgatan, där jag jobbar.

Om det bara fortsätter att snöa så har vi nog just menföre igen.  Jag förbereder mig i alla fall för att övernatta på fastlandet nu några dagar, det blir för krångligt att ta sig hem sent på kvällen i mörker. Och på veckoslutet håller man sig hemma. Men man vet aldrig, vädret ändrar fort.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *