Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Så fint väder och kallt men isen är sådär.

27 Jan , 2019, 19.40 Clara Lindqvist

 

Så kallt som det varit så har isarna blivit bättre men ännu är de inte bra. Det är så mycket snö på isen att det inte riktigt vill frysa till. Men vi åker snöskoter raka vägen till Gumbo, inte i det smala sundet, Kakustein. Där gör vi ännu en lov mot Söderkullalandet.


Men vackert är det och man bara njuter av utsikten och går helst inte ut, eftersom det varit så kallt. Fast i dag blåste det inte och då var det relativt bra väder.Men om det skall fortsätta snöa så undrar man nog hur det skall gå med isen, risken är att snön blir tung och sjunker och då vet man inte sen hur det skall gå. Bra skulle det vara med några dagar till med -15 grader.

Idag var det nog läge att ta foton eftersom ljuset var så bra. Vi satt och njöt av vädret inomhus tillsammans med grannarna.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *