Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Naturens konstverk?

8 Jan , 2019, 20.28 Clara Lindqvist

 

Läste i dagens Östnyland om hur man kan se färgkombinationer i isen som är färggranna och lite annorlunda. Detta på grund av de blågröna alger som finns i vattnet och när vattnet fryser till is så blir det fantastiska färgkombinationer.

Detta hade jag också märkt i december och skulle blogga redan då om dessa färger men glömde sedan bort det. Men jag hade tagit bilder som jag nu plockade fram. Jag gick längs med stranden och såg plötsligt dessa färger som ju ser fantastiska ut tills jag ju insåg vad det som var orsaken till alla dessa fina färger… Nåja, om vi nu skall dras med algerna så kan man passa på och njuta av dem när man kan.

Så, varsågoda, lite konst ur naturen!

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *