Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Jesses så det blåser!

2 Jan , 2019, 19.09 Clara Lindqvist

 

Precis som på många ställen så har även vinden och stormen känts på Simsalö. Redan i går när det utlovades storm fyllde vi ämbar med vatten, satt fram ficklampor, ljus och tändstickor och såg till att telefonerna var laddade. Och visst har det blåst men vi har haft el hela tiden.

Tyvärr så ser man inte på bilden hur det blåser hos oss idag. Det blåser från nordväst vilket gjorde att det låg på rakt på oss och det kändes.

Dessutom har vi fullständigt menföre så man kommer inte till fastlandet annat än när menföresbåten går. Så jag har vackert hållit mig hemma och inomhus och tackar nej till allt möjligt på fastlandet. Men ibland är det skönt att vara tvungen att vara hemma.

Så jag har stickat, läst, gjort ifolorböcker, druckit kaffe och lyssnat på vedspisens mysiga sprakande och blåstens ljud därute. Skönt att kunna vara inne.

Sedan börjar det ju vara slut på julen så bjöd in grannens barnbarn för att äta upp pepparkakshuset. Det hade Ville gjort som en minimodell av vårt hus men idag knackades det sönder, julen börjar vara slut.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *