Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Ska du faktiskt åka hem till Simsalö i det här vädret???

3 Oct , 2018, 21.23 Clara Lindqvist

 

Den här tiden på året är det ofta mörkt och regnigt och när jag är på olika tillställningar och reser mig upp för att åka hem får jag allt som oftast frågan om jag faktiskt tänkt åka ända hem i dag? Och fast det är mörkt, regnigt, blåsigt och kallt så åker jag nog oftast hem. Det är ändå inte samma sak att sova över någon annanstans som att få sova i egen säng. Och kanske det är så att man också blivit äldre och lite krantugare med var man kan sova.

Men visst är det mörkt. Och inte ser man ju mycket från en hyttbåt. Tidigare, när vi inte hade hyttbåt så var det faktiskt så att när man körde ner till Gumbo så tyckte man att det var otroligt mörkt men när man väl kom ut på havet så såg man ganska bra från en öppen båt. Från en hyttbåt ser man inte lika bra men det som överväger är att det är varmt och skönt.

Och bryggan hemma är också ganska mörk och när det regnar till, så ser man inte så värst bra. Men det är ändå värt all möda det innebär att ta sig ända hem. Och man blir så van vid att det är nu denhär vägen man har att ta sig hem och det har jag gjort nu i 23 år. Man vänjer sig vid allt och detta är den hemväg jag valt.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *