Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Skrot eller skatter?

5 Jul , 2018, 09.13 Clara Lindqvist

 

Tisdagen 3 juli var det igen dags för skrotbåten att komma till Simsalö och samla in all möjlig skrot som folk har på sina backor. Det är alltid fulllt med folk som kommer med fulla båtar. I år var det ändå ingen som lämnat skrot på bryggan och sen åkt iväg. Det händer alla år och är otroligt irrterande för oss andra som snällt kommer med vårt rosk och sedan också får ta hand om andras skrot.

Till allas glädje sålde Jesper kaffe och bulle till alla som kommit för att föra skrot eller hämta. Alla år står vi nämligen där och spanar in ifall någon hämtar skrot som någon annan kan tycka är en skatt.

Och Det har jag minsann gjort. Jag har fyllt min trädgård med allt möjligt skrot jag hittat, tycker det rostiga blir fint mot allt grönt.

Så jag vill absolut inte missa skrotbåten för man vet aldrig vilka skatter man kan komma hem med.

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *