Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Klädparty en vacker sommarkväll.

22 May , 2018, 18.42 Clara Lindqvist

 

I går hade jag klädparty på Simsalö. Vi hade med Heidi, som är klädrepresentanten, försökt hitta ett passligt datum. Jag tror vi började någongång i augusti men än var det höststorm, än menföre, än snöstorm, högvatten och jag vet inte vad. Sedan bestämde vi någongång i mars att nu tar vi det 21.5 och så får det nu sen vara vilket väder som helst så tar vi klädparty då.

Ganska bekvämt att kunna prova kläder hemma och dessutom få råd av alla sina väninnor, jättetrevligt koncept. Och så behöver man inte trängas i eländiga klädkoppin. Mycket trevligt!

Och med facit i hand kan man säga att det inte var ett dummare val. Havet låg spegelblankt, kvällssolen värmde ännu kl.21.30 och det enda som störde var en och annan mygg. Ja och de vitkindade gässen naturligtvis….

Och barnen kunde vara med,än spelades det fotboll,än var det någon ute och ro eller metade på bryggan.

Och katterna var med, utifall att det skulle komma fisk och det kom det ju.

Tänk att jag kunde ha så tur med vädret!!! Helt härligt att sitta och njuta tillsammans en helt vanlig vardagskväll. Och alltid är det inte så, att bara för att man bor lite krångligt så är det svårt att locka folk till en dylik kväll.

Tur nog så är vattnet inte ännu så varmt så det gick bra att kyla ner Cavan i strandbrynet.=)

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *