Clara Lindqvist bloggar om livet i skärgården

Okategoriserade

Vilka härliga sommardagar vi fått!!!

13 May , 2018, 20.41 Clara Lindqvist

 

Den här tiden på våren brukar jag jobba på i trädgården var evigaste minut jag har möjlighet och det hade jag tänkt göra även detta veckoslut.Men har känt mig precis som Nelli på bilden. Särskilt idag på söndag så har det varit så hett att det blev helt annat program än att jobba trädgården.

Började med morgonmål på sängen, morsdagen till ära. Låg en lång stund och väntade på uppvaktningen med öppet fönster och lyssnade på alla sommarljud utifrån tills sången hördes i trappan.Fast jag är lite skeptisk till firandet av mamma en dag om året och aldrig riktigt förstått mig på dagens syfte, så känns det nog trevligt med uppvaktning i alla fall.

Jätteskönt att kunna sitta i skuggan och läsa. Ett riktigt tecken på sommar är när det är ännu härligare att sitta i skuggan än att njuta av solens strålar.

Sedan visade det sig att det var svalt och skönt i växthuset så då flyttade vi eftermiddagskaffet hit och satt och njöt av svalkan. Helt otroligt att man 13.5 sitter och letar efter ställen som är svala och lite kalla. Det gör vi minsann inte alla år.

Och på kvällen kunde man sitta och njuta av solens sista strålar på stranden medan vi åt jättegoda plättar stekta på muurikkan.

Så av allt det jag hade föresatt mig att göra, blev det ingenting av men istället blev det en fin ledig, avslappnad dag.

Att ingen sämre dag ute på Simsalö!

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *